donderdag 1 maart 2012

Echte Flexibiliteit


Flexibiliteit, het is een modewoord. Je kan geen vacature openslaan of er staat in dat men op zoek is naar een flexibele medewerker. Bij Adforum is dat niet anders. Je moet van alle markten thuis zijn.  Naast verkopen, testen ontwikkelen, statistische analyses, administratie, rapporten schrijven, netwerken, enz. wordt er occasioneel ook al eens een ezel gevangen bij ons op kantoor. Neen, dit is geen zoveelste verkapte belediging voor de collega's in deze blog.

Gisteren zagen we een ezel voorbij wandelen voor ons raam. Het beestje was uitgebroken en liep nu in onze tuin. Thomas en ik dreven de ezel naar een weide waar de eigenaars het konden ophalen. We hanteerden hierbij de klassieke combinatie van wortel (gras in dit geval) en stok (letterlijk). Thomas was de wortelman, ik hanteerde de stok. We vervallen wel vaker in die rolverdeling.

Dus, beste lezer, als u in een vacature van Adforum ziet staan 'Flexibele opstelling gevraagd', dan weet u waaraan zich te verwachten als u bij ons komt solliciteren.

Geen opmerkingen: