zaterdag 2 juli 2011

Management-tweedaagse in Amsterdam (1/3)

Vandaag een vroege blog. Ik sta op punt te vertrekken naar Amsterdam. Samen met Maarten en Thomas trekken we ons 2 dagen terug om een evaluatie te maken en de planning op middellange termijn te bekijken.

In onze omgeving krijgen we dikwijls te horen 'Naar Amsterdam om te vergaderen? Ja ja, dat zal wel... Dat zal wel om te feesten zijn, want op kantoor kan je ook vergaderen.' Toegegeven, het is aangenamer vergaderen op een idyllische locatie in Amsterdam dan op kantoor, maar het is een zeer ernstige aangelegenheid. Financieel rapport, EFQM-checklist, taak- en tijdsanalyse, visietekst, ... Het zijn allemaal zaken die voorbereid zijn en waarrond we zullen werken.

We slapen in het Citizen M hotel, echt een aanrader voor de liefhebbers van trendy hotels (zie foto). Ook niet duur. Maar wel een beetje buiten het centrum gelegen. Dat moet je erbij nemen...

's Avonds, na het diner (waar we de laatste puntjes bespreken), is er in principe tijd voor ontspanning. Dan zetten we een stapje in de wereld. Maar meestal zijn we dan zo moe dat we gewoon direct naar het hotel gaan.


Dat laatste is eigenlijk niet waar. Maar geef toe: je geloofde het, hé :-)

Morgen verslag van dag 1.



Geen opmerkingen: