woensdag 14 september 2011

Ondertussen bij Adforum

Een mens zou met al dat jolijt dat er heerst over het BHV-akkoord, bijna vergeten dat er ook nog gewerkt moet worden. Sinds deze week is het werken bij Adforum grondig veranderd. Ondertussen bestaat ons team, naast Maarten, Thomas en ik, ook uit drie dynamische, intelligente dames. Daarenboven start – indien de resultaten van de tweede zit het toelaten – volgende week nog een bijkomende stagiair.

Zo’n ‘groot’ (naar onze normen dan toch) team brengt heel wat met zich mee. Het vraagt in eerste instantie meer organisatie (wie doet wat tegen wanneer). Ook logistiek komt er meer bij kijken: Indeling van de bureaus, grotere hoeveelheden proviand moeten worden voorzien, kleding moet netter zijn (daar komt meer commentaar op dan vroeger indien het niet ok is), … .

Het grootste verschil met vroeger is echter dat er veel meer beweging is op het kantoor. De bijwijlen sacrale stilte waarin we vroeger al eens pleegden te werken, is nu voorgoed zoek. Dat zorgt voor meer creativiteit en innovatie. Dat is althans wat de uitvinders van en pleitbezorgers voor de landscapebureaus beweren.

Dit alles werkt ook kostenbesparend: Mijn stille droom om eens op reis te gaan naar Ibiza, hoef ik niet meer te realiseren. Bij ons is het vanaf nu elke dag disco op kantoor. Party!

Geen opmerkingen: