zondag 26 februari 2012

MannentweedaagseDonderdag en vrijdag was ik er even uit. Samen met C naar Disneyland. Mannen onder mekaar.

Helaas verliep niet alles helemaal volledig plan. Vooral de gezondheid van C liet het wat afweten. Daarom moesten we ons beperken tot het hoogst noodzakelijke: Enkel attracties die we ├ęcht wilden doen. Concreet wilde dit zeggen dat de attracties ofwel erg snel moeten gaan, griezelig moeten zijn ofwel iets met vuur te maken moeten hebben. De Rock 'n' Roller Coaster (met Aerosmith), het terror Hotel, Phantom Manor, Moteur Action, Pirate Bay en de big Thunder Mountain Railroad waren onze topfavorieten waarop we ons focusten. Al de rest was ballast en diende hoogstens om even uit te rusten.

Een dergelijk zwaar programma afwerken met koorts, dat vraagt natuurlijk om een speciaal Disneylanddieet: Chips, Suikerspin, Hot Dogs (waarvan je twee happen neemt en dan niet meer kan), snoepjes en Cola. En niet vergeten, een ijsje. Het eerste wellicht dat verkocht werd dit seizoen. Niet echt rainproof food, maar kom.

Ziek zijn in Disneyland, het is niet plezant. Maar toch nog plezanter dan ziek zijn als je niet in Disneyland bent. Want in Disneyland is alles leuker dan in de echte wereld.

Best dat hij dan ook al in slaap lag in de auto nog voor we de snelweg terug op gereden waren. Maakte de overgang naar de echte wereld wat minder hard.

DISCLAIMER: Kind en Gezin, vooraleer u de inspectie op mij afstuurt na het lezen van deze blog: Geen paniek. Ik ben een pedagogische Sledge Hammer (Trust me, I know what I'm doing).


Geen opmerkingen: